Postează răspuns 
Rating Thread Options
[GREEN]Mickey Mouse - colectie
07-31-2009, 04:01 PM
[GREEN]Mickey Mouse - colectie
Colectia mea de benzi desenate Mickey Mouse (Egmont):
[table]
[tr]
[td]'91[smg id=37][/td]
[td]'92[smg id=38][/td]
[td]'93[smg id=39][/td]
[td]'94[smg id=40][/td]
[/tr]
[tr]

[td]'95[smg id=41][/td]
[td]'96[smg id=42][/td]
[td]'97[smg id=43][/td]
[td]'98[smg id=44][/td]
[/tr]
[tr]
[td]'99[smg id=45][/td]
[td]'00[smg id=46][/td]
[td]'01[smg id=47][/td]
[td]'02[smg id=48][/td]
[/tr]
[tr]
[td]'04[smg id=49][/td]
[/tr]
[/table]

Azi multumita unui prieten mi-am mai completat colectia Mickey Mouse. Acum imi mai lipsesc urmatoarele numere:
7/1998
22/2001
9/2002
13,15,16,24/2003

Dupa numerele astea ma pot declara multumit ca am colectia completa! Big Grin

Vrei sa ajuti comunitatea? Trimite-ne un email la fv@oldforum.ro
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
08-01-2009, 08:16 AM
Re: [GREEN]Colectie
Citat:Azi multumita unui prieten mi-am mai completat colectia Mickey Mouse. Acum imi mai lipsesc urmatoarele numere:
7/1998
22/2001
9/2002
13,15,16,24/2003
Dupa numerele astea ma pot declara multumit ca am colectia completa Big Grin Big GrinBig Grin

grn, eu am parte din numerele astea. cel putin 7/98, 9/02, cate ceva din 2003 (recit din minte).
aminteste-mi ce dubluri ai si putem incerca un schimb dupa ce o sa scanez revistele - incep de asta-seara. revistele mele incep oricum de la 1996, deci numai bine pot continua seria uploadurilor.
08-01-2009, 08:20 AM
Vad ca se misca lucrurile. Cand mai prind putin timp o sa discutam si despre layoutul grafic, poate chiar facem un topic separat. Putem merge pe un verde corporatist (tot esti ''green'') Smile SmileSmile
08-01-2009, 08:29 AM
Citat:[quote author=\"green\"]Azi multumita unui prieten mi-am mai completat colectia Mickey Mouse. Acum imi mai lipsesc urmatoarele numere:
7/1998
22/2001
9/2002
13,15,16,24/2003
Dupa numerele astea ma pot declara multumit ca am colectia completa Big Grin Big GrinBig Grin

grn, eu am parte din numerele astea. cel putin 7/98, 9/02, cate ceva din 2003 (recit din minte).
aminteste-mi ce dubluri ai si putem incerca un schimb dupa ce o sa scanez revistele - incep de asta-seara. revistele mele incep oricum de la 1996, deci numai bine pot continua seria uploadurilor.[/quote]

Am ca dubluri majoritatea numerelor din 93 pana in 97(inclusiv), iar din 98-02 Am cate 3-4 numere :-? :-?:-?

08-01-2009, 11:58 AM
Urmatorul pas este sa ma ocup de intretinere. Asa ca o sa-mi iau mylar sleeves, acid-free boards si storage boxes. O sa fie o investitie care merita Big Grin Big GrinBig Grin

08-14-2009, 04:22 PM
referitor la schimb: momentan intrevad un schimb intre 7/98 (pe care stiu ca il am) si 3/93 (daca il ai in dublu, voi reusi sa-mi completez primul trimestru de pe 93 Big Grin Big GrinBig Grin ). dar promit sa ma uit mai atent dupa 10 septembrie, cand ma intorc din vacanta.

by the way, nu reuseste nimeni sa identifice cu exactitate care e nr.1 din revista mickey mouse? se zvonea de un numar din 1990? cate numere a numarat 1991? Tongue TongueTongue poate ar fi o buna idee sa facem un thread pentru a ne lamuri :ympeace: :ympeace::ympeace:
08-14-2009, 04:28 PM
Citat:referitor la schimb: momentan intrevad un schimb intre 7/98 (pe care stiu ca il am) si 3/93 (daca il ai in dublu, voi reusi sa-mi completez primul trimestru de pe 93 Big Grin Big GrinBig Grin ). dar promit sa ma uit mai atent dupa 10 septembrie, cand ma intorc din vacanta.

by the way, nu reuseste nimeni sa identifice cu exactitate care e nr.1 din revista mickey mouse? se zvonea de un numar din 1990? cate numere a numarat 1991? Tongue TongueTongue poate ar fi o buna idee sa facem un thread pentru a ne lamuri :ympeace: :ympeace::ympeace:
Din pacate nu am 3 pe 93 Sad SadSad , cu alta revista nu pot sa te servesc Big Grin Big GrinBig Grin ? Legat de primul numar MM, e in anul '91 postat de mine, ceea cu Goofy in ploaie.

09-04-2009, 08:20 AM
Inca putin si colectia se completeaza integral ! :ymdevil: :ymdevil::ymdevil:

12-04-2009, 10:19 PM
Voi face un simplu copy/paste la mesajul postat pe blogul lui krossfire in data de 03 Dec 2009 at 1:45 pm, comment care e aparent invizibil pentru ca: "Your comment is awaiting moderation. "

Asadar:

Citat:@krossfire: Pana ieri nici eu nu stiam ca exista Bugs serie noua, am cautat printre revistele verisorului meu si asa am dat de astea. Cand ajung acasa o sa vina si chestii mai vechi.

Pana atunci: ftp://mickey:mouse@82.78.209.26/egmont_ ... uriu_(2008 )_(s-mouche).cbr

Am trecut fiecare pagina prin mai multe filtre, am inviorat putin culorile etc. Nu arata prea bine initial dar imi place ce a iesit, enjoy !

Ar trebui sa aranjam un forum undeva… si sa popularizam putin scanarile astea pentru ca sunt sigur ca mai sunt si alti colectionari dispusi sa scaneze. Wink WinkWink

green wrote: “am eu scanata aproape toata colectia Smile SmileSmile de la primul numar pana prin 2004. krossfire cu tine cred ca am vorbit sa facem un site, daca vrea cineva sa se mai implice, eu nu mai absolut timp deloc, medicina imi ocupa 25/24 pe zi…”

Cred ca pot pune eu la share un FTP privat ca sa le urci iar cei care vor sa dea o mana de ajutor cu editarea scanarilor tale vor primi acces urmand ca ei sa le redistribuie ulterior la un size mai redus. Din 400 Mb poti face 50 Mb fara pierdere de calitate, poate iese chiar mai bine, stiu ce vorbesc Smile SmileSmile

KaRaKteR wrote: “Colecţia mea Mickey Mouse se extinde din 1995 până în 2004, deci intervalul acesta este acoperit.”

Din ‘92 pana in ‘95 (in afara de 11/12) au fost deja share-uite. Daca tu si cu green v-ati putea ocupa, ar mai ramane 2005-2009 unde s-ar putea sa stiu pe cineva care ne-ar putea ajuta. Ar mai ramane primele 3 numere din ‘91. Sunt sigur ca se gasesc si astea pe undeva.

Revistele mele din colectia Mickey nu sunt in stare prea buna dupa cum am mai scris asa ca daca veti continua sa va ocupati voi de ele eu o sa pot scana alte chestii. Va trebui sa ne organizam putin sa nu existe suprapuneri, si asa banuiesc ca aveti si voi foarte putin timp liber.

Fac apel la memoria voastra. Prin ‘96-’97 daca nu ma insel a iesit o carte (format mare) cu povesti diney de Craciun. Pagini lucioase si povesti foarte dragute. Foarte posibil sa o mai am acasa. In caz ca nu o are cineva in stare buna incerc sa o fac eu. Mare pacat ca EGMONT nu reediteaza mai nimic.
Asta era una din povestile care apareau in carte: http://www.kidzworld.com/img/upload/art ... ickey1.jpg

Does it ring a bell ?
12-09-2009, 11:15 AM
Caut neaparat
7/1998
16/2003
Cine le are si vrea sa le doneze/vanda/etc sa ma contacteze :ympeace: :ympeace::ympeace:

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Archive Ora curentă: 05-20-2012, 08:21 PM